daniela

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 18.02.2010

RETETE5
PRIETENI5
Retete / Dulciuri

Islere

In Prajituri la 8 Dec 2011

Aluatul este simplu si clasic . Toate se amesteca (untul trebuie sa fie moale) , nu se framinta foarte mult, doar pina ce se omogenizeaza si se da la rece . Eu de regula fac aluatul de seara pentru dimineata dar se poate folosi si daca sta doar o ora la rece. Se ia cite o bucata de aluat, se...

Cozonac moldo-ardelenesc

In Prajituri la 20 Apr 2011

De seara  pregatesc ingredientele  si le las pe masa din bucatarie, sa fie la temperatura camerei :  100 g de faina se pun intr-un castron rezistent termic si se oparesc cu 200 ml lapte clocotit. Se amesteca repede pina se dizolva toate cocoloasele, se rasfira pe fundul...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 08.12.2011

Islere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]