Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Tocană de oaie cu pastramă de porc

Data:01.11.2011

PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet

De mămăligă

Data:31.10.2011

Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet

BBQ in Bangkok

Data:28.10.2011

Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet

Onoff3 și Lumea Mare la Cluj

Data:28.10.2011

Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet

Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt

Data:27.10.2011

Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet

Mic dejun cu ouă și pancetta

Data:26.10.2011

Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet

Cremă de ciocolată cu…

Data:25.10.2011

Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet

Rasol cu praz, paste și sos de roșii

Data:24.10.2011

Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet

Farfurii curate – încă un pas

Data:23.10.2011

Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet

Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

Data:21.10.2011

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet

Speciala de Joi și o schimbare

Data:19.10.2011

Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet

La Spiros

Data:19.10.2011

A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet

Detalii esențiale despre chocolate lava

Data:18.10.2011

Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet

Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi

Data:17.10.2011

De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet

În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul

Data:17.10.2011

PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet

Nopți și zile în Bangkok

Data:14.10.2011

Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet

Gogoșari copți cu mozzarella

Data:13.10.2011

Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet

Cremă de mascarpone și ciocolată neagră

Data:12.10.2011

PUB Crema aceasta e un desert în sine dar e potrivită și pentru torturi sau profiterol. E... articol complet

Speciala de Joi (1)

Data:11.10.2011

Vreau să-mi fac un obicei și să instaurez un obicei la Camino – Speciala de Joi. Am... articol complet

Nicolas Delgado atacă simțurile

Data:10.10.2011

Săptămâna trecută, spre final, la Baracca în Cluj Napoca, s-au petrecut două seri care l-au... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]