Intre bucatarie si lucru de mana
Pulpa de vita cu sos de bere
Data:10.04.2010Am avut ceva carnita de vita ramasa de ieri :D, fiarta pe jumatate ... asa ca azi, daca tot am... articol complet
Piscoturi
Data:09.04.2010Sursa: POCA6 oua280 g zahar pudra300 g faina* am separat ouale* am batut albusurile cu 120g de... articol complet
Sibiu, capitala bunelor maniere !!!
Data:06.04.2010Cel mai mare proiect de presa (si cel mai important, zic eu!) s-a lansat duminica la... articol complet
Friptura de miel
Data:03.04.2010In fiecare an, pregatim o friptura de miel in prima zi de Paste (si a doua, a treia ... noi... articol complet
Cozonaci babani
Data:01.04.2010Sursa: culinar.ro (aici gasiti si reteta si povestea lor)... iata ca azi, dupa ce am dat gres cu... articol complet
COVRIGI SARBESTI ... ADAPTATI :)
Data:03.02.2010Ieri bantuiam pe blogul meu preferat: Cuina banateana si am gasit o reteta de covrigi care mi-au... articol complet
PILAF CU DOVLECEI SI ROSII CHERRY
Data:02.02.2010Din seria "Ce vraji a mai facut dieta mea" :))) ... * o mana buna de orez se curata si se pune la... articol complet
SALATA DE VARZA CU AVOCADO
Data:02.02.2010Poftiti la buruienoase!!!! :d- 1/2 varza alba fidelute- un morcovel mic- o ceapa mica fidelute-... articol complet
SALATA DE FASOLE BOABE
Data:02.02.2010La cererea telespectatorilor ...:))) si pentru ca aveam niste "fusaica" :D de la Dana, adusa de... articol complet
SANDWICH -uri DELICIOASE
Data:02.02.2010Tot de la Teo am preluat reteta (asa fac eu, intru in viata cuiva, si nu mai ies decat daca ma da... articol complet
CIORBA DE PUI A LA GREC
Data:01.02.2010AVEM NEVOIE DE:- carne de pui- o ceapa- 2 morcovi- o radacina de patrunjel- o jumatate de telina... articol complet
PUI CU SMANTANA
Data:30.01.2010Avem nevoie de:5 pulpe de pui500 g smantana2 linguri faina100 ml vin (alb, de preferinta - eu am... articol complet
SARMELE DE POVESTE
Data:23.12.20091-2 verze murate1,500 kg carne tocata4 linguri orez2 oase de vita afumate (sira spinarii cu... articol complet
COZONAC CU UMPLUTURA DE NUCA SI ALBUS
Data:21.12.2009- 500 g faina- 25g drojdie - 150g zahar- 2 plicuri zahar vanilat- 250 ml lapte - 100 ml ulei... articol complet