Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Supă de găluște

Data:12.03.2024

Ingrediente: Pentru bulion: 1 pui întreg, tăiat în bucăți (sau părți de pui cum ar fi... articol complet

Salată de cartofi cu brănză – cremă ricotta și feta

Data:05.02.2024

Ingrediente: 4 cartofi mari, curățați și tăiați cubulețe 200 g ricotta 100 g feta,... articol complet

Piept de pui cu orez

Data:25.01.2024

Ingrediente: 1 cană de orez 2 căni de apă sau supă de pui 1 piept de pui, tăiat cubulețe... articol complet

Cârnați din carne de vită la grătar

Data:23.01.2024

Ingrediente: Cârnați de vită Sare și piper, după gust Condimente preferate (usturoi, cimbru,... articol complet

Antricot de vită la cuptor

Data:15.01.2024

Gătirea antricotului de vită la cuptor este o modalitate delicioasă de a savura această... articol complet

Plăcintă cu mere, simplă

Data:12.01.2024

Ingrediente: Pentru aluat: 2 căni de făină 1/2 cană de unt rece, tăiat cubulețe 1/4 cană... articol complet

Ciorba sau borșul de pește lipovenesc

Data:18.12.2023

Borșul de pește lipovenesc este o supă tradițională în bucătăria lipovenilor, o... articol complet

Sarmale moldovenești

Data:11.12.2023

Ingrediente: Pentru sarmale: 1 varză murată mare 500 g carne de porc (pulpa sau amestec de... articol complet

Sarmale de post, du varză

Data:06.12.2023

Ingrediente: Pentru varză: 1 varză murată (sau 2 varză proaspătă) 1-2 foi de dafin Pentru... articol complet

O altă rețetă de spumă de căpșuni

Data:20.11.2023

Spuma de căpșuni este un delicios și ușor desert, perfectă pentru a fi savurată în zilele... articol complet

Anasonul – Breviar gastronomic

Data:21.09.2023

Anasonul este o plantă cu flori mici şi albe. Fructele sunt folosite în industria alimentarã... articol complet

Amchur sau pudra de mango

Data:11.09.2023

Pudra de mango mai este denumită şi amchur, fiind utilizată drept condiment la mâncăruri. Ea... articol complet

Annatto – colorant gastronomic

Data:15.08.2023

Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele... articol complet

Asmățuiul și preparatele de bucătărie – Breviar culinar

Data:04.08.2023

Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în... articol complet

Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar

Data:01.08.2023

Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din... articol complet

Andivele – Breviar gastronomic

Data:23.07.2023

Andivele au un gust puţin amar, se pot prepara crude, în salate. Deasemeni, andivele pot fi... articol complet

Ajowa sau chimenul indian – Breviar gastronomic

Data:14.07.2023

Ajowa este o plantă aromatică, înrudita cu chimenul, similară cimbrului. Este folosită în... articol complet

Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare

Data:23.05.2023

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi.... articol complet

Ceai cu ghimbir, de casă

Data:16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie... articol complet

Cozonac cu stafide, clasic

Data:14.04.2023

Ingrediente: 3 kg făină albă 1 kg zahăr 40 g sare 1,5 l lapte 12 ouă 400 g unt 150 g drojdie... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]