Sarmale tradiționale românești – sărmăluțe în foi de varză acră (murată)
Data:05.12.2018Sarmale tradiționale românești – sărmăluțe în foi de varză acră (murată). Rețeta... articol complet
Cornuri cu nucă sau mac – rețeta de cornuri Bratislava, Pozsonyi kifli sau Pressburger Kipferl
Data:04.12.2018Cornuri cu nucă sau mac – rețeta de cornuri Bratislava, Pozsonyi kifli sau Pressburger... articol complet
Fursecuri șprițate cu nucă sau alune de pădure – fragede și aromate
Data:03.12.2018Fursecuri șprițate cu nucă sau alune de pădure – fragede și aromate. Cum se fac... articol complet
Chec din albușuri cu nucă și fructe confiate – rețeta de Pâinea Episcopului
Data:02.12.2018Chec din albușuri cu nucă și fructe confiate – rețeta de Pâinea Episcopului. Rețeta... articol complet
Cozonac tradițional pufos și aromat – rețeta străbunicii mele
Data:01.12.2018Cozonac tradițional pufos și aromat – rețeta străbunicii mele. Cum se fac cozonaci... articol complet
Carne la garniță – rețeta de friptură în untură la borcan
Data:30.11.2018Carne la garniță – rețeta de friptură în untură la borcan. Cum se face carne la... articol complet
Clătite de post pufoase și fragede – rețeta vegană
Data:29.11.2018Clătite de post pufoase și fragede – rețeta vegană. Cum se fac clătite de post... articol complet
Piept de porc cu șorici crocant și sos de usturoi copt, caramelizat
Data:28.11.2018Piept de porc cu șorici crocant și sos de usturoi copt, caramelizat. Friptură din piept de... articol complet
Jumări și untură de gâscă, rață, curcan, găină – rețeta tradițională
Data:27.11.2018Jumări și untură de gâscă, rață, curcan, găină – rețeta tradițională. Cum se... articol complet
Gușă fiartă cu boia și usturoi rețeta de obald ardelenesc
Data:27.11.2018Gușă fiartă cu boia și usturoi rețeta de obald ardelenesc. Slănină fiartă și... articol complet
Cozonac de post fără frământare cu suc de portocale, nucă și rahat
Data:26.11.2018Cozonac de post fără frământare cu suc de portocale, nucă și rahat. Cum se face un cozonac... articol complet
Supă cu clătite – rețeta de Frittatensuppe, Flädlesuppe sau Consommé Célestine
Data:25.11.2018Supă cu clătite – rețeta de Frittatensuppe, Flädlesuppe sau Consommé Célestine. Supa... articol complet
Chec aperitiv cu măsline, șuncă sau ton și cașcaval – rețeta de chec sărat
Data:25.11.2018Chec aperitiv cu măsline, șuncă sau ton și cașcaval – rețeta de chec sărat. Cum se... articol complet
Piept de porc cu usturoi la tigaie – rețeta de friptură scăzută
Data:24.11.2018Piept de porc cu usturoi la tigaie – rețeta de friptură scăzută. Cum se face o... articol complet
Hummus cu paprika și za’atar – rețeta de cremă de năut vegană (de post)
Data:23.11.2018Hummus cu paprika și za’atar – rețeta de cremă de năut vegană (de post). Cum se... articol complet
Prăjitură cu nucă, alune, migdale, gem și ciocolată – rețeta de Nussecken
Data:23.11.2018Prăjitură cu nucă, alune, migdale, gem și ciocolată – rețeta de Nussecken.... articol complet
Plăcintă cu mere și nucă – rețeta de post sau de dulce
Data:22.11.2018Plăcintă cu mere și nucă – rețeta de post sau de dulce. Cum se face plăcinta cu mere... articol complet
Lasagne alla bolognese – rețeta tradițională italiană
Data:22.11.2018Lasagne alla bolognese – rețeta tradițională italiană. Se fierb foile de lasagna... articol complet
Tocăniță de porc cu ciuperci și sos cremos de smântână – porc Stroganoff
Data:21.11.2018Tocăniță de porc cu ciuperci și sos cremos de smântână – porc Stroganoff. Mâncare... articol complet
Pește prăjit cu mujdei de usturoi și mămăliguță – cea mai simplă rețetă
Data:21.11.2018Pește prăjit cu mujdei de usturoi și mămăliguță – cea mai simplă rețetă. Cum se... articol complet