Friptură de bibilică la cuptor cu cartofi copți, usturoi și morcovi caramelizați
Data:20.12.2018Friptură de bibilică la cuptor cu cartofi copți, usturoi și morcovi caramelizați. Cum se... articol complet
Kaiser de casă – rețeta de piept de porc fiert cu coji de ceapă roșie
Data:19.12.2018Kaiser de casă – rețeta de piept de porc fiert cu coji de ceapă roșie. Cum se face... articol complet
Blat umed cu iaurt și cacao pentru tort sau prăjituri – foarte pufos!
Data:18.12.2018Blat umed cu iaurt și cacao pentru tort sau prăjituri – foarte pufos! Fără bicarbonat... articol complet
Bomboane fondante de casă cu nucă, cafea, cacao sau cocos
Data:17.12.2018Bomboane fondante de casă cu nucă, cafea, cacao sau cocos. Cum se fac fondante de casă?... articol complet
Prăjitura Opereta sau Tort Opereta cu cremă trio de ciocolată, nucă și castane
Data:16.12.2018Prăjitura Opereta sau Tort Opereta cu cremă trio de ciocolată, nucă și castane. Rețeta de... articol complet
Cremă de castane pentru tort, prăjituri, fursecuri sau alte deserturi
Data:15.12.2018Cremă de castane pentru tort, prăjituri, fursecuri sau alte deserturi. Cum se face o cremă... articol complet
Compot de mere proaspăt și aromat cu lămâie și scorțișoară – rețeta bunicii
Data:14.12.2018Compot de mere proaspăt și aromat cu lămâie și scorțișoară – rețeta bunicii. Cum... articol complet
Turte de Crăciun cu nucă – rețeta de julfă, Pelincile sau Scutecele Domnului
Data:14.12.2018Turte de Crăciun cu nucă – rețeta de julfă, Pelincile sau Scutecele Domnului. Turte... articol complet
Plăcinte cu magiun de prune sau dulceață – pe lespede sau la tigaie – de post
Data:13.12.2018Plăcinte cu magiun de prune sau dulceață – pe lespede sau la tigaie – de post. Cum... articol complet
Tocăniță de căprior, căprioară sau cerb – rețeta de papricaș de vânat
Data:13.12.2018Tocăniță de căprior sau cerb – rețeta de papricaș de vânat. Cum se gătește carnea... articol complet
Găluște slovăcești ca la Nădlac – rețeta de găluște tăuțești (haluske)
Data:12.12.2018Găluște slovăcești ca la Nădlac – rețeta de găluște tăuțești (haluske). Ce sunt... articol complet
Sărățele cu parmezan, usturoi și rozmarin – rețeta de parmesan rosemary crackers
Data:12.12.2018Sărățele cu parmezan, usturoi și rozmarin – rețeta de parmesan rosemary crackers.... articol complet
Sângerete de casă – rețeta ardelenească de vereș, Blutwurst sau Schwarzwurst
Data:11.12.2018Sângerete de casă – rețeta ardelenească de vereș, Blutwurst sau Schwarzwurst. Cum se... articol complet
Prăjitura semilună cu nucă și cacao – o negresă foarte pufoasă
Data:11.12.2018Prăjitura semilună cu nucă și cacao – o negresă foarte pufoasă. Cum se face... articol complet
Cum se face unt tartinabil care nu se întărește la frigider?
Data:10.12.2018Cum se face unt tartinabil care nu se întărește la frigider? Cum putem unge untul pe pâine... articol complet
Prăjitura tăvălită cu miere, nucă și ciocolată – cuburi cu miere și nucă
Data:10.12.2018Prăjitura tăvălită cu miere, nucă și ciocolată – cuburi cu miere și nucă. Cum se... articol complet
Friptură de fazan la cuptor rețeta pas cu pas – cum se prepară fazanul?
Data:09.12.2018Friptură de fazan la cuptor rețeta pas cu pas – cum se prepară fazanul? Fazan umplut cu... articol complet
Sărățele cu smântână, brânză, unt sau untură – saleuri foietate pătrate, fragede și rapide
Data:08.12.2018Sărățele cu smântână, brânză, unt sau untură – saleuri foietate pătrate, fragede... articol complet
Supă de gâscă cu găluște de matzo sau matzah (pască evreiască)
Data:07.12.2018Supă de gâscă cu găluște de matzo sau matzah (pască evreiască). Rețeta de Matzo Ball... articol complet
Ceapă caramelizată cu sos aromat – coaptă la cuptor
Data:06.12.2018Ceapă caramelizată cu sos aromat – coaptă la cuptor. Ceapă marinată și gratinată la... articol complet