Pateuri cu brânză și mărar, usturoi sau leurdă – mini plăcinte cu foi subțiri
Data:05.05.2021Pateuri cu brânză și mărar, usturoi sau leurdă – mini plăcinte cu foi subțiri. Cum... articol complet
Trigoane cu pastă de jumări și ceapă – rețeta de pogăcele triunghiulare
Data:04.05.2021Trigoane cu pastă de jumări și ceapă – rețeta de pogăcele triunghiulare. Rețeta de... articol complet
Sos de iaurt cu usturoi, mentă și lămâie pentru friptura de miel (sau de porc, pui)
Data:01.05.2021Sos de iaurt cu usturoi, mentă și lămâie pentru friptura de miel (sau de porc, pui). Sos... articol complet
Cighir sau drob de miel copt în prapur – foarte fraged și suculent
Data:30.04.2021Cighir sau drob de miel copt în prapur – foarte fraged și suculent. Cum se fac mini... articol complet
Cremă pentru cozonac – rețete de umplutură de nucă, mac, ciocolată, rahat, fructe confiate, brânză sau urdă
Data:30.04.2021Cremă pentru cozonac – rețete de umplutură de nucă, mac, ciocolată, rahat, fructe... articol complet
Aluat de cozonac foarte pufos – rețeta simplă cu care nu dai greș
Data:30.04.2021Aluat de cozonac foarte pufos – rețeta simplă cu care nu dai greș. Cum se face aluat... articol complet
Prăjitura Fanta cu suc natural de portocale și cremă de brânză (fără gelatină)
Data:29.04.2021Prăjitura Fanta cu suc natural de portocale și cremă de brânză (fără gelatină). Rețeta... articol complet
Tocăniță de miel sau de berbecuț cu ceapă și usturoi verde, cartofi sau mămăliguță
Data:29.04.2021Tocăniță de miel sau de berbecuț cu ceapă și usturoi verde, cartofi sau mămăliguță.... articol complet
Friptură fragedă de miel umplută cu usturoi, ardei copți și brânză feta – la cuptor
Data:28.04.2021Friptură fragedă de miel umplută cu usturoi, ardei copți și brânză feta – la cuptor.... articol complet
Tort cu portocale și frișcă – fără coacere – Diplomat răsturnat din formă sau cratiță
Data:27.04.2021Tort cu portocale și frișcă – fără coacere – Diplomat răsturnat din formă sau... articol complet
Cozonac cu mac – foarte pufos și cu multă umplutură cremoasă
Data:27.04.2021Cozonac cu mac – foarte pufos și cu multă umplutură cremoasă. Rețeta de cozonac cu... articol complet
Cozonac însiropat cu vișinată și umplut cu nucă, vișine, ciocolată
Data:26.04.2021Cozonac însiropat cu vișinată și umplut cu nucă, vișine, ciocolată. Rețeta de cozonaci... articol complet
Cozonac împletit cu stafide – rețeta de colac de Paști sau Osterzopf
Data:25.04.2021Cozonac împletit cu stafide – rețeta de colac de Paști sau Osterzopf. Cozonac pufos... articol complet
Pască fără coacere cu ricotta sau brânză de vaci – rețeta de paskha rusească
Data:24.04.2021Pască fără coacere cu ricotta sau brânză de vaci – rețeta de paskha rusească. Pască... articol complet
Ciorbă de miel acrită cu măcriș, tarhon și leuștean – rețeta ardelenească
Data:24.04.2021Ciorbă de miel acrită cu măcriș, tarhon și leuștean – rețeta ardelenească. Cum se... articol complet
Pogăcele fragede cu jumări și untură – rețeta de mini pogăci
Data:23.04.2021Pogăcele fragede cu jumări și untură – rețeta de mini pogăci. Cum se fac pogăci cu... articol complet
Pastă de jumări simplă sau cu ceapă – rețeta ardelenească de familie
Data:22.04.2021Pastă de jumări simplă sau cu ceapă – rețeta ardelenească de familie. Cum se face... articol complet
Minestrone rețeta italiană de supă de legume cu paste sau orez
Data:21.04.2021Minestrone rețeta italiană de supă de legume cu paste sau orez. Ce legume se pun la... articol complet
Ciorbă de fasole boabe de post – în stil gulaș (bab gulyas vegan)
Data:17.04.2021Ciorbă de fasole boabe de post – în stil gulaș (bab gulyás vegan). Rețeta de ciorbă... articol complet
Chec 4 sferturi cu lămâie – rețeta de pound cake, quatre quarts sau Madeira cake
Data:16.04.2021Chec 4 sferturi cu lămâie – rețeta de pound cake, quatre quarts sau Madeira cake. Cum se... articol complet