Fasole cu afumătură (costiță, kaiser, șunculiță, ciolan, jambon afumat)
Data:29.01.2021Fasole cu afumătură (costiță, kaiser, șunculiță, ciolan, jambon afumat). Ciorbă groasă... articol complet
Plăcintă pufoasă cu ciuperci, cașcaval, smântână și usturoi – la cuptor
Data:26.01.2021Plăcintă pufoasă cu ciuperci, cașcaval, smântână și usturoi – la cuptor. Rețeta de... articol complet
Aripioare marinate cu portocale, unt, ierburi aromatice – coapte în pungă
Data:23.01.2021Aripioare marinate cu portocale, unt, ierburi aromatice – coapte în pungă – la... articol complet
Ciorbă de pipote și inimi cu smântână și usturoi
Data:22.01.2021Ciorbă de pipote și inimi cu smântână și usturoi. Ciorbă cu inimi și pipote de pui... articol complet
Focaccia cu brânză și smântână rețeta de plăcintă pufoasă la cuptor
Data:19.01.2021Focaccia cu brânză și smântână rețeta de plăcintă pufoasă la cuptor. Cum se face... articol complet
Crêpes Suzette rețeta de clătite franțuzești cu portocale, unt și caramel
Data:17.01.2021Crêpes Suzette rețeta de clătite franțuzești cu portocale, unt și caramel. Cum se fac... articol complet
Tort Cremșnit rețeta de Cremeș sau Krémes Torta
Data:08.01.2021Tort Cremșnit rețeta de Cremeș sau Krémes Torta. Tort de vanilie cu foietaj. Rețetă de tort... articol complet
Biscuiți 100 cu brânză de vaci – rețeta de biscuiți de casă pentru copii
Data:07.01.2021Biscuiți 100 cu brânză de vaci – rețeta de biscuiți de casă pentru copii. Cei mai... articol complet
Dulceață de portocale cu lămâie rețeta italiană tradițională
Data:04.01.2021Dulceață de portocale cu lămâie rețeta italiană tradițională. Cum se face rețeta de... articol complet
Tiramisu rețeta tradițională plus alte variante: tiramisu cu fructe, ciocolată, castane
Data:29.12.2020Tiramisu rețeta tradițională plus alte variante: tiramisu cu fructe, ciocolată, castane.... articol complet
Tort Diplomat – cele mai bune rețete de șarlotă și idei de ornare (decorare)
Data:28.12.2020Tort Diplomat – cele mai bune rețete de șarlotă și idei de ornare (decorare). Cum se... articol complet
6 rețete cu cozonac uscat. Cum să refolosești cozonacii rămași de la Crăciun sau Paști.
Data:26.12.20206 rețete cu cozonac uscat. Cum să refolosești cozonacii rămași de la Crăciun sau Paști.... articol complet
Aluat simplu pentru sărățele cu brânză, covrigei, pogăcele – rețeta de aluat 500
Data:23.12.2020Aluat simplu pentru sărățele cu brânză, covrigei, pogăcele – rețeta de aluat 500.... articol complet
Cornulețe cu nucă și rahat sau magiun – foarte fragede și gustoase
Data:21.12.2020Cornulețe cu nucă și rahat sau magiun – foarte fragede și gustoase. Cornulețe cu nuci... articol complet
Omuleți din turtă dulce rețeta de gingerbread men (foarte fragezi din prima zi)
Data:21.12.2020Omuleți din turtă dulce rețeta de gingerbread men (foarte fragezi din prima zi). Turtă dulce... articol complet
Bulgărași cu nucă și fructe confiate – rețeta de fursecuri simple și fragede
Data:21.12.2020Bulgărași cu nucă și fructe confiate – rețeta de fursecuri simple și fragede. Biluțe... articol complet
Aluat fraged cu nucă (alune sau migdale) pentru cornulețe sau fursecuri
Data:20.12.2020Aluat fraged cu nucă (alune sau migdale) pentru cornulețe sau fursecuri. Aluat simplu și rapid... articol complet
Sarmale in foi de varza murata – reteta mamei mele din Ardeal
Data:19.12.2020Sarmale in foi de varza murata – reteta mamei mele din Ardeal. Sarmale ardelenesti in varza... articol complet
Aluat foietaj cu osânză, șmer, hai sau untură mare (împărătească) – pentru haioș, cremeș, pateuri
Data:19.12.2020Aluat foietaj cu osânză, șmer, hai sau untură mare (împărătească) – pentru haioș,... articol complet
Afumarea cărnii și a cârnaților. Cum se construiește o afumătoare și cum se afumă mezelurile de casă?
Data:16.12.2020Afumarea cărnii și a cârnaților. Cum se construiește o afumătoare și cum se afumă... articol complet