Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 13.07.2009
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...
mai multe
publicat la 17.12.2015
Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.
Termometru cu ecran LCD
Set de 10 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Panacris
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
prajitura fara coacere
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...