publicat la 22.06.2012
publicat la 21.06.2012
publicat la 14.06.2012
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu legume
Se amesteca drojdia cu zaharul si putin lapte cald se amesteca pana se topeste drojdia.Turnam peste faina adaugam si restul ingredientelor, framantam pana obtinem un aluat ca plastelina pe care il vom lasa la crescut 30 minute. Intindem foaie subtire in tava si adaugam legumele pe care in...
Calzone cu ciuperci si pui
Facem aluatul mai intai punem faina cernuta intr-un castron.Intr-un castronel punem drojdia ,zaharul ,3 linguri de faina si putin lapte amestecam bine acoperim cu folie de plastic si lasam la loc cald pana creste .Aceasta maia se adauga in castronul cu faina impreuna cu restul de lapte caldut se...
Micul marele dejun
Amestecam bine cele doua feluri de faina .Intr-un castronel facem maiaua din drojdie ,zahar,putin lapte cald si putina faina ,acoperim si lasam sa creasca.Facem o gropita in faina si turnam maiaua adaugam sarea si lapte cald usor ,usor pana obtinem un aluat putin lipicios ,sa nu fie tare ,pe...
Coronita cu piept de pui
facem mai intii aluatul care este unul de pizza dupa cum ati observat si il lasam la dospit. pregatim umplutura :taiem pieptul de pui cubulete mici si-l punem la calit in putin ulei adaugam ceapa taiata pestisori ,ardeiul gras cubulete, usturoi si condimentam bine .cind carnita este fiarta si...
Puisori cu mac
facem un aluat din toate ingredientele lasam la crescut jumatate de ora , facem foaie ungem cu oul batut si dam prin mac formele .
Pizza cu ton ,ciuperci si masline verzi
drojdia cu zaharul si putin lapte caldut se amesteca bine .punem faina intr-un castron facem o gaura in mijloc si turnam drojdia amestecam cu putina faina de pe margini si se lasa la crescut 10 min.apoi adaugam sarea si restul laptelui si framintam,adaugam uleiul de masline si framintam in...