axa99

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.11.2009

RETETE6
PRIETENI1
Retete

Fursecuri

In Dulciuri la 18 Noi 2009

         Se bat ouale cu zaharul ,se adauga uleiul si faina.Se pun in tava cu varful linguritei si se coc la foc potrivit.

Crema de cacao pentru foi de napolitane

In Prajituri la 18 Noi 2009

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Semiluna

In Dulciuri la 17 Noi 2009

        Se fraca albusul spuma cu zaharul si galbenusurile cu uleiul ca o maioneza.Se toarna galbenusurile pentru albus si apoi se adauga faina si esenta.Se toarna albusul in tava iar dupa ce s-a copt se presara nucile deasupra dupa care se taie in forma de semiluna.

Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

       Se freaca zaharul cu untura dupa care se adauga borsul.Dupa ce s-a amestecat bine, se adauga faina putin cate putin pana ce aluatul devine bun.

Piscoturi sau Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

          Laptele se incalzeste cu zaharul pana se topeste, se adauga untura dupa ce s-a luat de pe foc, apoi ouale, faina, amoniacul si mirodeniile.Se face o coca tare care se lasa la racit pana a doua zi.

Saratele delicioase

In Dulciuri la 17 Noi 2009

           Se face o coca tare care se tine la rece pana a doua zi.Se intinde foaia, se unge cu ou, se rade branza, se taie bucati si se coc in tava neunsa.

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]