Se separa ouale.
Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, adaugat treptat pana cand isi schimba culoarea si devin cremoase.
Albusurile se bat spuma cu sare si zaharul adaugat treptat pana avem o bezea ferma, lucioasa.
Adaugam galbenusurile peste bezea si amestecam cu o spatula.
Omogenizam...
Albusurile si zaharul tos se bat usor cu telul pe baie de abur, pana cand zaharul este topit in totalitate, dupa care mixam crescand viteza progresiv si ramanem la viteza maxima pana avem o bezea ferma. In acest moment se poate adauga colorantul (atentie sa nu fie pe baza de apa fiindca modifica...
Desert cel mai grozav chec
Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, adaugat treptat pana cand isi schimba culoarea si devin cremoase. Albusurile se bat spuma cu sare si zaharul adaugat treptat pana avem o bezea ferma, lucioasa. Adaugam galbenusurile peste bezea si amestecam cu o spatula. Omogenizam...
Desert macarons cu lavanda
Albusurile si zaharul tos se bat usor cu telul pe baie de abur, pana cand zaharul este topit in totalitate, dupa care mixam crescand viteza progresiv si ramanem la viteza maxima pana avem o bezea ferma. In acest moment se poate adauga colorantul (atentie sa nu fie pe baza de apa fiindca modifica...