Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Placa de tocat fata-verso
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 incaltatoare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
la 10:09
ieri la 15:13
de Catalina L 8
pe 28.12 la 22:08
pe 28.12 la 21:41
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
de RODIMUR 8
6 voturi
Caty
andreea_angelo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
anaiordan 1
SharaY 1
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...