Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Taburet pliabil telescopic
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:47
ieri la 09:54
de Retete_gustoase 1
pe 12.03 la 20:20
pe 12.03 la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
3 comentarii
de vasimur 4
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
RODIMUR
Teo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
tiby 1
mamica 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...