Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:14
de Bucataras 6
la 08:30
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:49
ieri la 12:20
ieri la 09:10
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Panacris
oanapl
UrsanMihaela
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...