Bucataras Monica

1

Bucataras
incepator

braila

Bucataras din 06.02.2011

RETETE113
PRIETENI131
Retete / Paste

Penne rigate cu sos de rosii si piept de pui

In Penne la 12 Mar 2016

Se caleste pieptul de pui taiat cubulete, se scoate pe o farfurie. Intre timp se calesc cateii de usturoi si se scot, apoi se caleste ceapa. Cand aceasta s-a inmuiat se adauga rosiile pisate si bulionul diluat cu putina apa, se pune si pieptul de pui si se lasa la fiert. Intre timp pregatim...

Budinca de paste si Ceva fin Cremos cu smantana

In Paste la 3 Sep 2013

Se pregatesc paqstele si se pun la fiert. Dupa ce au fiert le scurgem si le punem intr0un bol mai mare,peste ele adaugam cele 3 oua,zahar dupa gust,cutia de ceva fin cremos cu smantana,branza de vaci si stafide dupa preferinta,se omogenizeaza si se pune compozitia intr-o tava tapetata cu putin...

Penne cu piept de pui

In Penne la 31 Aug 2013

Se caleste pieptul de pui taiat cubulete, se scoate pe o farfurie. Intre timp se calesc cateii de usturoi si se scot, apoi se caleste ceapa. Cand aceasta s-a inmuiat se adauga rosiile pisate si bulionul diluat cu putina apa, se pune si pieptul de pui lasandu-le la fiert. Intre timp punem...

Farfalle cu sos din soia ''Inedit"

In Farfalle la 7 Apr 2013

Se pune soia la fiert, se lasa pana se inmoaie si se pune la scurs. Intre timp se caleste ceapa cu usturoiul, cu morcovul, cu ciupercile, se adauga apoi si soia impreuna cu cimbrul, busuiocul, sarea, piperul si pasta de rosii! Se pun farfallele la fiert, se scurg si peste acestea se adauga...

Farfalle cu sos bolognese

In Spaghete la 3 Mar 2012

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb farfallele timp de 9 minute.

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 25.07.2020

Desert prajitura Craiasa zapezii

publicat la 25.07.2020

Scrumbie la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]