Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...