Cartofii ii taiati cuburi, adaugati legumele si ceapa rosie taiata rotund. Le amestecati cu putina sare, pe deasupra turnati 2-3 linguri de ulei de masilne si le bagati la cuptor.
Bucatile de fitofag se dau cu sare si se introduc la cuptor, circa 40 de minute la 200 de grade, pe gratarul al...
Icrele se bat cu telul impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pun icrele intr-o tigaie de dimensiuni mici pentru 30 minute, pana se rumenesc pe deasupra si se umfla.
Se taie lamaia felii.Pe folia de aluminiu se picura ulei si se intinde, paoi se pune pestele condimentat si se baga felii de lamaie la mijloc.
Se impaturesc pestii si se pun intr-o tava pe care o bagam la cuptor pentru cca 30 minute la 200 de grade.
Se servesc calzi. Merg foarte bine cu...
Fitofag cu garnitura de cartofi natur
Cartofii ii taiati cuburi, adaugati legumele si ceapa rosie taiata rotund. Le amestecati cu putina sare, pe deasupra turnati 2-3 linguri de ulei de masilne si le bagati la cuptor. Bucatile de fitofag se dau cu sare si se introduc la cuptor, circa 40 de minute la 200 de grade, pe gratarul al...
Oua de peste frecate cu lamaie
Icrele se bat cu telul impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul de masline. Se incinge cuptorul la 200 grade si se pun icrele intr-o tigaie de dimensiuni mici pentru 30 minute, pana se rumenesc pe deasupra si se umfla.
Pastrav copt
Se taie lamaia felii.Pe folia de aluminiu se picura ulei si se intinde, paoi se pune pestele condimentat si se baga felii de lamaie la mijloc. Se impaturesc pestii si se pun intr-o tava pe care o bagam la cuptor pentru cca 30 minute la 200 de grade. Se servesc calzi. Merg foarte bine cu...