Punem pennele la fiert 10 min in apa cu sare
Spalam ciuperciule si le curatam
Taiem kaizerul in cubulete mici
La fel procedam si cu carnatii si ciupercile
Punem la calit ciupercile 5 min dupa care adaugam carnatii si mai calim inca 5 minute ,dupa care adaugam kaizerul...
Curatam merele de coaja si le tocam cubulete mici
Le punem intr.o tigaie in care adaugam suc de la ce 2 portocale
Lasam sa fiarba 10 min
Oprim focul si direct din tigaie punem merele in cupe peste care adaugam inghetata ...
Ornam cu ciocolata...
Mmm Pofta buna!
Taiem varza si morcovii marunt
Tocam rosia in cubulete mici
Calim carnea max 7 minute
Dupa care adaugam morcovul
Mai calim inca 5 minute
Dupa care adaugam rosia si varza si mai calim aprox 10 min
Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba timp de o ora la foc mic la sfarsit...
Spalam pulpele bine si le curatam
Curatam usturoiul si il taiem rondele
Crestem pulpele si punem in fiecare crestatura cate o bucatica de usturoi
Punem totul intr-un castron si adaugan cimbrul cu sarea cu piperul,eu am pus si putin delikat peste care turnam apa minerala si lasam in...
Penne Viena
Punem pennele la fiert 10 min in apa cu sare Spalam ciuperciule si le curatam Taiem kaizerul in cubulete mici La fel procedam si cu carnatii si ciupercile Punem la calit ciupercile 5 min dupa care adaugam carnatii si mai calim inca 5 minute ,dupa care adaugam kaizerul...
Desert Night
Curatam merele de coaja si le tocam cubulete mici Le punem intr.o tigaie in care adaugam suc de la ce 2 portocale Lasam sa fiarba 10 min Oprim focul si direct din tigaie punem merele in cupe peste care adaugam inghetata ... Ornam cu ciocolata... Mmm Pofta buna!
Ciorba de varza cu piept de porc
Taiem varza si morcovii marunt Tocam rosia in cubulete mici Calim carnea max 7 minute Dupa care adaugam morcovul Mai calim inca 5 minute Dupa care adaugam rosia si varza si mai calim aprox 10 min Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba timp de o ora la foc mic la sfarsit...
Pui marinat cu piure
Spalam pulpele bine si le curatam Curatam usturoiul si il taiem rondele Crestem pulpele si punem in fiecare crestatura cate o bucatica de usturoi Punem totul intr-un castron si adaugan cimbrul cu sarea cu piperul,eu am pus si putin delikat peste care turnam apa minerala si lasam in...