Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Placa de tocat fata-verso
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Perie de pantofi
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:57
ieri la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rahela Velicu 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...