Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Lumanare parfumata
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:10
de Bucataras 6
la 11:20
ieri la 18:14
ieri la 12:28
ieri la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
UrsanMihaela
Constelatialeu
MotanLaOale
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...