Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Iasi
Bucataras din 02.10.2012
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...
Gabri3la a devenit prieten cu Cris2711
Gabri3la a devenit prieten cu Ela68
Gabri3la a devenit prieten cu Ina
mai multe
publicat la 04.10.2012
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Set de 2 teluri Kasahome
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:55
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Gherca Daniela
vasimur
MotanLaOale
Panacris
nadina73 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de pui cu pireu
Snitelele :Se bat snitelele cu ciocanul de batut carne si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se dau prin faina, ou batut, din nou faina dupa care se prajesc in ulei la foc potrivit. Pireul : Se curata cartofii, se taie in 4...