Am folosit o jumatate de dovleac marisor pe care crud l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Desigur ca puteti folosi ce cantitate de dovleac doriti, aceasta reteta nu este standard.
Am pus dovleacul dat pe razatoare la foc mic intr-o cratita incapatoare cu putin ulei pentru wok. Nu este...
Pentru a face salata am avut nevoie de cateva pasati de fasole, eu am avut fasole galbena din aceea la sir. Am taiat capetele pasatilor, am taiat apoi tecile pe jumate, le-am spalat si le-am azvarlit intr-o cratita le fiert. Ca intotdeauna recomand si acum gatitul sanatos si anume nu vom fierbe...
Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele.
Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper verde. Am pus tigaia la foc, i-am pus si capacul si am lasat ciupercile sa se inabuse la abur. Va fi...
Eu am inceput prin a pune la fiert boabele de hrisca si prin a curata ciupercile si a le scoate piciorusele pe care nu le-am aruncat, ci le-am pus deoparte. Apoi am taiat cubulete mici dovlecelul, piciorusele ciupercilor pentru ca pot fi folosite daca sunt in stare buna si un ardei capia.
Cand...
Simplu si rapid, luam cateva felii de paine integrala, le punem la toster. Cand feliile de paine s-au prajit, le ungem cu pate – eu am folosit pate de soia de la o firma care nu foloseste soia modificata genetic.
Intre timp am pus si un ou la fiert, iar semintele de in le aveam puse...
Ca sa pregatesc acest gazpacho am avut nevoie de cateva rosii coapte bine cu care am procedat in felul urmator: jumtate din cantitatea de rosii am procesat-o la robotul de bucatarie pana am obtinut un piure. Acest piure de rosii l-am pus la fiert intr-un litru de apa. Inainte ca apa sa dea in...
Am inceput prin a prepara la blender rosiile cu tot cu coaja. Vreau sa va spun ca bruschettele le-am facut in aceeasi zi cu rosiile umplute pe care le-am prezentat cu ceva timp in urma. Daca va amintiti atunci am scos miezul rosiilor si l-am lasat deoparte. Ca sa nu aruncam miezul, am facut...
Budinca de dovleac cu ciuperci
Am folosit o jumatate de dovleac marisor pe care crud l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Desigur ca puteti folosi ce cantitate de dovleac doriti, aceasta reteta nu este standard. Am pus dovleacul dat pe razatoare la foc mic intr-o cratita incapatoare cu putin ulei pentru wok. Nu este...
Salata de fasole verde
Pentru a face salata am avut nevoie de cateva pasati de fasole, eu am avut fasole galbena din aceea la sir. Am taiat capetele pasatilor, am taiat apoi tecile pe jumate, le-am spalat si le-am azvarlit intr-o cratita le fiert. Ca intotdeauna recomand si acum gatitul sanatos si anume nu vom fierbe...
Ciuperci intregi coapte
Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele. Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper verde. Am pus tigaia la foc, i-am pus si capacul si am lasat ciupercile sa se inabuse la abur. Va fi...
Ciuperci umplute cu dovlecel si boabe de hrisca
Eu am inceput prin a pune la fiert boabele de hrisca si prin a curata ciupercile si a le scoate piciorusele pe care nu le-am aruncat, ci le-am pus deoparte. Apoi am taiat cubulete mici dovlecelul, piciorusele ciupercilor pentru ca pot fi folosite daca sunt in stare buna si un ardei capia. Cand...
Gustare cu avocado si seminte de in
Simplu si rapid, luam cateva felii de paine integrala, le punem la toster. Cand feliile de paine s-au prajit, le ungem cu pate – eu am folosit pate de soia de la o firma care nu foloseste soia modificata genetic. Intre timp am pus si un ou la fiert, iar semintele de in le aveam puse...
Un alt fel de Gazpacho
Ca sa pregatesc acest gazpacho am avut nevoie de cateva rosii coapte bine cu care am procedat in felul urmator: jumtate din cantitatea de rosii am procesat-o la robotul de bucatarie pana am obtinut un piure. Acest piure de rosii l-am pus la fiert intr-un litru de apa. Inainte ca apa sa dea in...
Bruschette de casa
Am inceput prin a prepara la blender rosiile cu tot cu coaja. Vreau sa va spun ca bruschettele le-am facut in aceeasi zi cu rosiile umplute pe care le-am prezentat cu ceva timp in urma. Daca va amintiti atunci am scos miezul rosiilor si l-am lasat deoparte. Ca sa nu aruncam miezul, am facut...