publicat la 01.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.03.2014
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta cu leurda
Dupa ce au stat peste noapte la hidratat, semintele de floarea soarelui se spala bine si se elimina cat mai mult din pielita lor. Se pun apoi in robotul cu lama S, impreuna cu toate celelalte ingrediente si se proceseaza pana totul este bine macinat si omogenizat. Compozitia a iesit foarte...
Painici la deshidrator cu ceapa si masline
Migdalele si semintele de floarea soarelui le-am pus la inmuiat in apa peste noapte. Daca maslinele sunt prea sarate, laati-le si pe acestea in apa cateva ore. Am pus in blender migdalele si semintele de floarea soarelui impreuna cu cele 2 cani de apa si am procesat pana totul s-a...
Salata cu orez negru
Orezul se pune la fiert cu cele doua cani de apa. Am citit ca se recomanda si hidratarea in apa inainte de a fi gatit. Se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa ce a fiert eu l-am pus intr-o sita si l-am spalat cu apa calduta. Nu devine lipicios. Apoi l-am pus in bol,am adaugat legumele...
Pilaf de mei cu ciuperci marinate
Ciupercile marinate: Curatam ciupercile de pielita si le taiem felii. Ardeiul il taiem si pe el in fasii subtiri. Punem ingredientele pentru sos intr-un bol si le amestecam bine, apoi punem treptat din ciuperci si amestecam pentru a se imbiba sosul cat mai bine in ciuperci si ardei....