Anouka

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.07.2014

RETETE1
PRIETENI4
Retete

Peste cu sos de hrean si rosii

In Peste la 9 Iul 2014

Se  curata, se spala si se scurge pestele. Se sareaza, se da prin malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca marunt. Se pun intr-un bol hreanul, rosia tocata, zeama de lamaie, smantana, un praf de piper...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 09.07.2014

Peste cu sos de hrean si rosii

 

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]