Merele se curata si se taie cubulete. Se pun in cuva Multicooker impreuna cu scortisoara , extract de vanilie si un pahar cu apa. Se selecteaza functia BOIL timp de 10 minute. Dupa 10 minute se scot merele si se strecoara de apa....
Se blenduiesc bananele, se poate utiliza furculita daca nu exista blender. Peste banane se pun ouale, zaharul, uleiul si se mixeaza bine. Apoi se pun faina, bicarbonatul, sarea si praful de copt si se amesteca toate. La sfarsit se pune nuca...
Pentru ghiveci taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati
In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand...
Se pune in cuva orezul spalat , se completeaza cu lapte pana se ajunge la gradatia corespunzatoare pentru 2 masuri de orez. Daca se doreste se poate pune mai mult lapte, eu pe parcurs am mai completat.
Se adauga sarea si zaharul si...
In primul rand trebuie sa va explic ca masura de la ingrediente se refera la cutia in care a fost iaurtul.
Batem ouale cu zaharul bine cu mixerul pana devin spuma si adaugam iaurturile (eu am folosit de piersici ) si continuam sa...
Punem laptele in cuva Multicooker. Adaugam si cateva picaturi de extract de vanilie si coaja de portocala. Selectam functia STEW si fixam durata 20 de minute. Dupa 10 minute deschidem Multicookerul, turnam musli in ploaie si amestecam....
Blat :
Mai intai pregatim toate ingredientele, masuram cantitatile si ungem cu unt cuva aparatului Philips Multicooker. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le presaram cu un praf de sare si incepem sa le mixam pana...
Topim untul si il lasam la racit. Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul si extractul de vanilie . Turnam untul topit si omogenizam , apoi adaugam si faina si iarasi omogenizam. Adaugam laptele pe rand si amestecam, pana se...
Painea se unge cu crema de branza, se decoreaza cu 2 cercuri din ou fiert si ridichi pentru ochi, ceapa pentru gura, cascaval ras pentru par, ardei rosu pentru nas si dinti.
Painea se decupeaza cu decupatorul de petale, se unge fiecare felie cu unt si se aseaza pe petale cascaval, sunca sau gem. Se decoreaza cu o frunza de telina si cu ardei.
Painea se decupeaza in forma de fluture, apoi se intinde un cubulet de branza, se orneaza cu ridichi pentru cap, ou , ceapa si ardei rosu pentru aripi, ceapa pentru antene.
Dedicut a devenit prieten cu Ligia Bxl