publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de galuste
Intr-o oala de 3-4 litri se pune la fiert carnea cu morcovul , telina si ceapa. Cand sunt fierte se scot afara din supa. Supa se strecoara si se pune doar morcovul. Oul il batem bine si adaugam grisul. Galustele se pun cu lingura , se lasa sa fiarba la foc mare pana se ridica galustele apoi...
Supa crema de castraveti
Castravetii se spala si se taie cubulete(daca doriti puteti sa ii curatati si sa scoateti semintele), se pun in blender cu ulei de masile si catelul se usturoi si se paseaza. Se adauga iaurtul , mararul si sare dupa gust. Se lasa la frigider 30 min si se serveste.
Supa crema de dovleac
Morcovul , cartoful si dovleacul se taie cuburi, ceapa se pune intreaga. Se pun la fiert 10- 15 min, pana se inmoaie. Se scoate ceapa, se scruge de apa si se paseaza legumele.Daca este prea groasa mai adaugam din apa in care au fiert legumele. Se condimenteaza cu sare, piper,...
Supa crema de conopida
Conopida se spala si se pune la fiert (5-10 min), pana se inmoaie. Se lasa la scurs in strecuratoare. Se paseaza cu blenderul, si se pune supa de legume.Se pune pe foc 5 min si se adauga usturoiul pisat si sare. Se serveste cu smantana si crutoane.
Ciorba de perisoare
Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele se lasa la fiert cam 15 min. Se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare. Intre timp pregatim perisoarele: Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper. Se fac bilute si se pun in...
Ciorba de fasole light :))
Fasolea se pune la fiert cu apa si sare. Cand da in clocot se adauga usturoiul taiat marunt sau zdrobit. Spre final cand este fiarta se adauga pasta de rosii , se mai lasa sa dea cateva clocote , se pune patrunjelul si se stinge focul.
Ciorba de fasole verde cu afumatura
Fasolea si afumatura se pun la fiert. Cand dau in colocot se adauga usturoiul taiat marunt. Cand este fiarta si afumatura si fasolea se face rantasul. Se pune uleiul la incins , se adauga faina, se omogenizeaza, se pune pasta de rosii si se subtiaza cu apa. Se toarna peste ciorba , se...
Ciorba acra de legume
Se pun legumele la fiert cu apa, cand dau in clocot se pune sucul de rosii. Spre final se condimenteaza cu sare si se acreste cu zeama de varza .