publicat la 12.06.2013
publicat la 08.06.2013
publicat la 07.06.2013
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura cu budinca si mere
Pentru blat separam galbenusuri de albusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca de jos in sus, pana se omogenizeaza. Se adauga apoi uleiul, se amesteca, iar apoi faina si praful de copt. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna...
Ciocolata calda
Se rupe ciocolata in bucatele si se pune in cana in care o sa servim ciocolata calda. Se topeste la cuptorul cu mirounde timp de 10 sec., se opreste si si amesteca, daca e necesar se mai lasa 10 sec. la cuptor. Apoi se adauga putin lapte cald, se amesteca pana se omogenizeaza...
Prajitura cu urda si capsuni
Bati untul spuma cu zaharul, adaugi ouale si urda si amesteci pana se omogenizeaza bine. Apoi adaugi faina, zaharul vanilat, praful de copt, sarea si laptele, amestecand continuu. Cand totul s-a omogenizat, se toarna compozita intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se...