Se introduce la cuptor bucata de crap, se unge cu ulei pentru a avea o culoare aramie.
Se fierbe saramura cu vegeta, ulei, roșie, ardei si pătrunjel.
Se asaza pe farfurie crapul însoțit de saramura.
Se spala fasolea, se oparește in 2 ape, se lasă sa fiarbă 50 minute, se adauga ceapa, ardeiul si morcovul.
Între timp se caleste ceapa cu bulionul si se adauga in ciorbița . Se adauga sare după gust si legăturile de pătrunjel si mărar !!!
Se calește ceapa si ardeiul tocat fideluță, se adauga varza tocata si șoriciul fiert in prealabil.
Se fierbe la foc mic, se adauga bulionul si condimentele după gust.
Pofta buna !
Se toaca carnea, se adaugă usturoiul pisat, condimentele si se amesteca bine pana ce se omogenizează compoziția.
Se introduce compoziția pe intestine cu ajutorul mașinii de tocat, se afuma natural cu lemn de prun si rumeguș sau se consuma prospeti ca atare.
Saramura de crap cu mamaliguta
Se introduce la cuptor bucata de crap, se unge cu ulei pentru a avea o culoare aramie. Se fierbe saramura cu vegeta, ulei, roșie, ardei si pătrunjel. Se asaza pe farfurie crapul însoțit de saramura.
Ciorba de fasole
Se spala fasolea, se oparește in 2 ape, se lasă sa fiarbă 50 minute, se adauga ceapa, ardeiul si morcovul. Între timp se caleste ceapa cu bulionul si se adauga in ciorbița . Se adauga sare după gust si legăturile de pătrunjel si mărar !!!
Varza calita cu sorici
Se calește ceapa si ardeiul tocat fideluță, se adauga varza tocata si șoriciul fiert in prealabil. Se fierbe la foc mic, se adauga bulionul si condimentele după gust. Pofta buna !
Salata de fructe
Se spala fructele, se toaca cubulețe si se asezonează cu whisky !!!
Carnati de casa
Se toaca carnea, se adaugă usturoiul pisat, condimentele si se amesteca bine pana ce se omogenizează compoziția. Se introduce compoziția pe intestine cu ajutorul mașinii de tocat, se afuma natural cu lemn de prun si rumeguș sau se consuma prospeti ca atare.