Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 09.08.2016
Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat...
mai multe
publicat la 09.08.2016
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Set de 2 borcane de depozitare
Cantar digital pentru bucatarie
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
pe 19.09 la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
pe 18.09 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
epurasha2bb 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ione21 1
elemer 1
MicleIoana21 1
Danutz 1
irinabv 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chiftelute de dovlecel
Dovleceii i-am curatat de coaja, i-am ras prin razatoarea cu ochiuri mari, apoi am presarat putina sare si am lasat putin sa-si lase zeama. Dupa cca 20 minute, am strans in palme razatura de dovleac si am eliminat toata zeama. Am amestecat...