Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Ciocan pentru carne
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 20:43
la 20:36
la 20:30
de Retete_gustoase 1
la 15:40
la 13:14
de Bucataras 6
7 comentarii
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
simona119 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...