Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:47
ieri la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
awasee
Caty
corina241 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...