Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Placa de tocat fata-verso
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:32
de laura_n 7
la 16:32
de Bucataras 6
la 10:11
de oanapl 7
ieri la 18:33
pe 27.09 la 16:57
10 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Rocsi
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...