Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 borcane de depozitare
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:50
de oanapl 7
ieri la 21:53
de Caty 3
ieri la 17:39
ieri la 16:35
ieri la 09:23
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
simona119 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...