În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare).
Intr-o tigaie, punem puțin ulei de măsline si adăugăm ceapa tăiată mărunt pentru a se cali...
Pentru început, punem cartofii la fiert, pentru aproximativ 30-40 de minute, după ce aceștia au fiert, îi pisam exact ca la piure, după ce îi pisam bine, adăugăm untul cu laptele și amestecam pana ce acestea se încorporează.
Urmează sa adăugăm ouăle,...
În primul rand, vom pune un bol peste o cratiță care fierbe încet la foc mic și în bol, vom adaugă ciocolata și untul, amestecand continuu pana acestea se vor topi.
După ce ciocolata s-a topit, vom lua bolul de pe foc și continuam, punem zaharul pudra și amestecam cu...
Tiramisu reţetă originală
Separam cele 4 oua și batem albușurile pana devin spuma, după aceea adăugăm jumătate din zahar și batem pana devine foarte tare asemănătoare unei bezea.
Separat, batem gălbenușurile cu zaharul rămas si esenta de rom (putem folosi si esenta de...
Paste cu dovlecei
În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare). Intr-o tigaie, punem puțin ulei de măsline si adăugăm ceapa tăiată mărunt pentru a se cali...
Gattò de cartofi
Pentru început, punem cartofii la fiert, pentru aproximativ 30-40 de minute, după ce aceștia au fiert, îi pisam exact ca la piure, după ce îi pisam bine, adăugăm untul cu laptele și amestecam pana ce acestea se încorporează. Urmează sa adăugăm ouăle,...
Lava cake sau Vulcan de ciocolata
În primul rand, vom pune un bol peste o cratiță care fierbe încet la foc mic și în bol, vom adaugă ciocolata și untul, amestecand continuu pana acestea se vor topi. După ce ciocolata s-a topit, vom lua bolul de pe foc și continuam, punem zaharul pudra și amestecam cu...
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Separam cele 4 oua și batem albușurile pana devin spuma, după aceea adăugăm jumătate din zahar și batem pana devine foarte tare asemănătoare unei bezea. Separat, batem gălbenușurile cu zaharul rămas si esenta de rom (putem folosi si esenta de...