Intr-un bol incapator cu apa calduta se dizolva drojdia cu zaharul, sarea si untul topit.
Se adauga cate putin din faina cernuta pana optinem un aluat destul de molicel, nu trebuie sa fie vartos asa ca sa nu va para suspect sa nu adaugati faina mai multa uneori merge chiar mai putin cu o mana...
1. Se incinge cuptorul la 260 de grade
2. Se amesteca faina cu apa, drojdia, uleiul,sarea si zaharul si se framanta o coca care se lasa la crescut cam in 45 de minute
3. Se formeaza din coca 4-5 bile mici, care se intind cu sucitorul pe o suprafata data cu faina. Trebuie sa se...
1. se toarna intr-un castron laptele caldut si se dizolva cu drojdia si zaharul pana se descompune drojdia
2. adaugati untul si faina cernuta treptat cate o portie ~ de jumatate din pahar si o mixati cu mixerul( cu telul pentru aluat tare ) la viteza mica pana se incorporeaza, mai adaugati...
Baghete cu cereale
Intr-un bol incapator cu apa calduta se dizolva drojdia cu zaharul, sarea si untul topit. Se adauga cate putin din faina cernuta pana optinem un aluat destul de molicel, nu trebuie sa fie vartos asa ca sa nu va para suspect sa nu adaugati faina mai multa uneori merge chiar mai putin cu o mana...
Lipie arabeasca
1. Se incinge cuptorul la 260 de grade 2. Se amesteca faina cu apa, drojdia, uleiul,sarea si zaharul si se framanta o coca care se lasa la crescut cam in 45 de minute 3. Se formeaza din coca 4-5 bile mici, care se intind cu sucitorul pe o suprafata data cu faina. Trebuie sa se...
Chifle pentru hamburgher
1. se toarna intr-un castron laptele caldut si se dizolva cu drojdia si zaharul pana se descompune drojdia 2. adaugati untul si faina cernuta treptat cate o portie ~ de jumatate din pahar si o mixati cu mixerul( cu telul pentru aluat tare ) la viteza mica pana se incorporeaza, mai adaugati...