Anamaria7

1

Bucataras
incepator

Cristian, jud. Sibiu

Bucataras din 24.08.2009

RETETE205
PRIETENI105
Retete / Peste

Rulouri de peste cu piure fructat

In Peste la 27 Mar 2011

Bucatile de file de peste se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu sos de soia si se pun la marinat cateva ore. Para se curata de coaja, iar impreuna cu morcovul curatat si ardeiul se taie bastonase de cca 0.5cm grosime. Asezam cateva bastonase din fiecare pe capatul cate unei...

File de pangasius pane in stilu' meu

In Pangasius la 25 Mar 2011

Condimentam pestele cu sare si piper si il ungem bine cu amestecul de sos de soia si ulei. Il tinem la marinat cel putin o ora. Pregatim farfurii separata pentru faina, oua si seminte de floarea soarelui, pentru imbracat. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper. Incingem ulei intr-o...

Peste cu broccoli si sos de branza

In Peste la 22 Ian 2011

Feliile de peste se condimenteaza pe ambele parti, broccoliul se spala si de desface in buchetele. Morcovul curatat se taie rondele. In aparat, pe nivelul de jos se aseaza pestele si mazarea, iar deasupra punem broccoliul si morcovul. Aparatul pregatit cu apa se seteaza pe 25min. Pentru...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 26.09.2012

Fursecuri cu Oreo

publicat la 07.09.2012

Prajitura "Foret Noire"

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]