Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Taburet pliabil telescopic
Ciocan pentru carne
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:34
de Caty 2
ieri la 19:36
de laura_n 7
ieri la 15:43
ieri la 11:22
de Constelatialeu 9
pe 30.06 la 22:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Caty
vasimur
Laly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MadalinaPaula 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....