Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Ciocan pentru carne
Set de 2 recipiente pentru cereale
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 boluri Ellenge
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:14
la 12:28
la 10:52
de oanapl 7
ieri la 16:24
pe 19.12 la 09:41
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
Rocsi
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....