Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Ciocan pentru carne
Taietor de pizza
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:38
ieri la 15:23
ieri la 10:58
pe 15.05 la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
5 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
laura_n 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatarimcudiana 1
ingelasha24 1
Magdalena17 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....