Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 2 incaltatoare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:29
la 10:51
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
pe 09.09 la 10:55
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....