Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:29
de Caty 3
ieri la 17:34
ieri la 10:43
ieri la 08:09
pe 19.08 la 07:33
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
RODIMUR
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....