Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 borcane de depozitare
Cantar digital pentru bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:58
de Rocsi 9
ieri la 19:35
ieri la 07:45
pe 30.09 la 07:16
pe 29.09 la 10:26
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Dulciuri cu Georgiana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....