Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Taburet pliabil telescopic
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:11
ieri la 13:29
de Bucataras 6
ieri la 10:58
pe 06.05 la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...