Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.04.2014
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Coaster extensibil Cook Concept
Ciocan pentru carne
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 18:00
la 09:48
ieri la 09:50
pe 01.07 la 10:33
pe 30.06 la 15:08
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui pe sticla la cuptor
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...