Adresa: | Pictor Marcel Iancu 10 |
Telefon: | 021.211.14.49 |
Site: | http://www.restaurant-oldhouse.ro |
Email: | |
Specific: |
|
Old House e un restaurant deschis in 2014 intr-o zona a Bucurestiului vechi, unde Mihai Eminescu ajunge in Calea Mosilor.
Au un meniu foarte lung la Old House, cu specific international spun ei, cu de toate, o buna parte fiind din bucataria romaneasca.
Old House No. 10 e un restaurant serios din zona Mosilor, curat si frumos, bine amenajat, in culori calde si vesele, intr-un stil traditional, cuminte, neostentativ.
Restaurant frumos, cald si primitor, mancare obisnuita, chelner care iti fumeaza in nas Old House e un restaurant deschis in 2014 intr-o zona a Bucurestiului vechi, unde Mihai Eminescu ajunge in Calea Mosilor. Acolo a fost inainte un restaurant austriac, Grinzinger Hof, care l-a inlocuit pentru o scurta vreme pe mai cunoscutul De Gustibus. Old House No. 10, pe numele lui intreg, face referire la frumoasa casa de pe Marcel Iancu, o casa veche, nu prea mare, fara etaj, cu o mica gradina in fata, acum terasa. In jur sunt tot case, strazi linistite, putin circulate, insa in apropiere se vad blocurile mari de pe Calea Mosilor si se simte deja agitatia bulevardului.
Au un meniu foarte lung la Old House, cu specific international spun ei, cu de toate, o buna parte fiind din bucataria romaneasca. Mancarea nu a fost cine stie ce, doar suoa de cartofi a fost ceva mai buna, restul destul de comune si de netinut minte dupa ce iesi pe usa. Nota 8 la mancare e, probabil, mai mare decat ar trebui.
Serviciul a fost bun, s-a ocupat de noi o chelnerita adorabila. Nu le-am pus nota maxima la mancare pentru ca un chelner fuma de fata cu clientii fara nicio treaba. Clienti erau, probabil de vecini de cartier; preturile normale.
Old House No. 10 e un restaurant serios din zona Mosilor, curat si frumos, bine amenajat, in culori calde si vesele, intr-un stil traditional, cuminte, neostentativ. Se straduiesc sa faca lucrurile bine, insa nu cu multa imaginatie si cu un chef care mai are multe de invatat, sau care ar trebui sa munceasca mai mult, sau amandoua. Le doresc sa aiba succes si ii informez ca poti face mancare mult mai buna cu aceleasi costuri, daca ai un bucatar care stie cum merg lucrurile in bucatarie. Si sper sa se intrebe ce nu mergea tocmai bine la De Gustibus si sa traga niste invataminte de acolo. (GB - octombrie 2014)