Modigliani (Hotel Intercontinental)

Alte detalii
Modigliani – pasta e carne se afla la kilometrul 0 al orasului, la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare atat din hotel, cat si din Strada Batistei, fiind inconjurat de un spatiu verde si de o terasa care ii confera eleganta si tihna de care avem nevoie la cina, dupa o zi agitata.



Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, noul Modigliani – pasta e carne are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate cu pricepere de un bucatar sef italian, dupa retete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din podgorii italiene renumite. Apoi, decorul clasic si atmosfera creata de lumanari si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiana.



La Modigliani – pasta e carne, cina incepe cu o selectie apetisanta de Antipasti urmata de supe aromate. Pastele italiene de casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege si una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Alfonso Salvaggio. Cei indragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc pina la celebra vita argentiniana. Va invitam sa descoperiti deserturile miraculoase si vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.



In primavara lui 2013, Modigliani – pasta e carne a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificarea “Ospitalità Italiana”, cu ocazia evenimentului "Made in Italy", organizat de Camera de Comert Romano-Italiana. Acest premiu se acorda restaurantelor italiene care se disting prin sustinerea si promovarea valorilor adevaratei ospitalitati si bucatarii italiene in lume.

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]