Adresa: | Calea Dorobantilor 5-7 |
Telefon: | 021.201.50.30 |
Site: | http://www.hojoplaza.ro |
Email: | |
Specific: |
|
Intr-o atmosfera intima si un décor modern, bucatarul nostru sef de origine canadiana Henrik Sebok va ofera o varietate de preparate avangardiste care rasfata toate simturile.
Meniul restaurantului Avalon este eclectic si avangardist, prezentand clientilor cele mai indraznete combinatii de ingrediente si tehnici culinare.
La Avalon, rafinamentul gastronomic atinge cote delicios de ametitoare.
Preparatele sunt prezentate ca niste constructii arhitecturale unice, dar cel mai important ramane gustul.
Despre Henrik Sebok
Avalon e unul dintre cele doua restaurante de lux ale hotelului Howard Johnson, impreuna cu Benihana (japonez). De fapt, e un singur restaurant (mai bine spus o singura sala foarte mare) care e impartit in doua zone neseparate prin ceva anume. Nu e nevoie de multe comentarii aici. Ca in orice hotel de lux, restaurantele nu pot fi decat bune sau foarte bune. Daca nu chiar de "fine dining", atunci destul de aproape. Si Avalon nu face exceptie: mancare buna si foarte buna, nimic ce ar putea sa displaca si celui mai pretentios client, amenajare impecabila. Am auzit ca au schimbat meniul in octombrie si ca l-au pozitionat cu o clasa mai sus, asa ca evaluarea mea de anul trecut s-ar putea sa nu mai fie actuala. Preturile sunt mari la Avalon, insa nu e nicio surpriza aici. E de mers la Avalon, mai ales seara, cand ai mai mult timp pentru degustare si pentru savurarea felurilor pe care mai rar le gasesti in alta parte. (GB)