Goccia - Made by LUGO

Alte detalii
Daca citesti aceste randuri inseamna ca ai ajuns la noi pentru prima oara sau te reintorci in familia LUGO. In ambele cazuri iti multumim si te invitam la o calatorie in locul potrivit in locul potrivit pentru zile de rasfat si seri relaxante.



La noi, povestile iti sunt ascultate, prietenii iti sunt primiti cu drag si tu esti in centrul atentiei. Chefi cu experienta iti fac fericite papilele gustative prin cele mai bune retete mediteraneene.



LUGO este musht have-ul anului 2016 in materie de restaurante si nu trebuie sa lipsesti!



Te astetam!

In prezent, Chef-ul responsabil de bucataria de la Goccia este Mihai Toader .



Goccia inseamna “picatura” in portugheza. Picatura Goccia este un restaurant bun din centrul Bucurestiului, vizavi de fostul magazin Eva, in locul (casa) in care inainte a fost alt restaurant, Grenadine. Goccia e bine amenajat, modern, dupa gusturile vremii si ale clientelei careia presupun ca se adreseaza, adica cei nai tineri si relativ instariti. Muzica a fost deranjanta pentru unul ca mine, insa asta nu inseamna mare lucru.



Nu stiu daca Goccia e restaurantul lui Chef Florin Dumitrescu – asa cum se prezinta peste tot – adica daca el e si patron sau doar isi foloseste imaginea din televizor pentru a da greutate demersului. Cert este ca scrie ca meniul e creat de catre el, adica de Florin Dumitrescu, insa cei care stau la cratita si muncesc presupun ca sunt altii.



Mancarea e buna la Goccia, e o bucatarie creativa, internationala, fusion, putin frantuzeasca; se munceste la ce se pune in farfurie. Am inteles ca pe Florin Dimitrescu il curteaza niste sentimente nationaliste si ca vrea sa faca si ceva din (sau pornind de la) bucataria romaneasca, traditionala sau urbana, insa nu pot spune acum daca asta se va intampla tot aici, la Goccia, sau in alt restaurant. Meniul e credibil, adica e scurt, in primul rand.



Goccia e, deci, unul dintre restaurantele bune ale centrului Capitalei si chiar ale Bucurestiului, in care nu prea poti avea surprize neplacute – cel putin nu legat de mancare. Merita o vizita, mai ales ca am inteles ca in casa aceea veche din inima orasului se vor intampla si alte lucruri in afara de mancat – un boutique hotel si, poate, si alte lucruri. (GB – octombrie 2013)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]