Alte detalii
Restaurantul Dunarea a existat pana in 1977, s-a redeschis in 1980 si tot atunci a aparut Crama Dunarea. Cele doua unitati au functionat pana in 1992. In 2014 Crama Dunarea se redeschide. Noi credem ca, in Bucuresti, acum, este nevoie de un restaurant autentic traditional, cu decoruri luate din gospodariile taranesti, un restaurant-muzeu care sa readuca in inimile oamenilor spiritul romanesc, cadrul familial oportun degustarilor mancarurilor facute dupa retete demult uitate, asociate cu vinurile romanesti cele mai de seama. Interpretarea bucatariei traditionale intr-o varianta moderna nu face altceva decat sa scoata in evidenta farmecul bucatelor romanesti! Primul Congres Mondial al Traditiilor Culinare a avut loc in luna martie a acestui an la Bucuresti si a fost organizat de Asociatia Culturala Euro Est Alternativ. Crama Dunarea are la baza toate concluziile dialogului dintre cultura gastronomica romaneasca si ale gastronomiei din celelalte 48 de tari participante. Lunar, Crama Dunarea va avea ca invitati maestri ai artei culinare din toata lumea care vor pregati preparate culinare specifice tarilor lor de origine. Acestea vor intra in meniul traditional international al restaurantului!
Scrie parerea ta