publicat la 12.02.2014
publicat la 05.01.2014
publicat la 27.10.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Mujdei de usturoi Tony
Intr-un castron se zdrobeste usturoiul curatat cu ajutorul aparatului de zdrobit usturoi. Se adauga sarea si zaharul apoi cu chisoiul se bate pana devine o crema, dupa care se adauga putin cate putin uleiul amestecand incontinuu pana se leaga bine. Adaugam iaurtul si mararul. Amestecam bine. Se...
Marinarea carnii
Ingredientele se amesteca bine. Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider. Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
Sos picant
Ardeiul se spala si se taie cuburi. Rosiile se taie si ele marunt, ardeii se taie cit mai marunt. Toate acestea impreuna cu celelalte ingrediente se pun in blender si obtinem astfel o pasta. Se pune la borcan si se foloseste dupa trebuinta.