Simplu, rapid, bun.
Dafinul
Data:13.11.2012Mersi Porcule pentru foto!Se foloseste la: *muraturi- castraveciori, gogonele, sfecla etc.*carne... articol complet
Rösti
Data:12.11.2012Aceasta este o reteta traditionala elvetiana si era consumata de obicei la micul dejun. Reteta... articol complet
Prajitura Figaro
Data:08.11.2012Ingrediente:6 oua500g zahar300g faina200g margarina sau untcoaja de lamaie1plic zahar... articol complet
Paste milaneze
Data:02.11.2012Aceasta este varianta mea de paste milaneze:).Ingrediente:400g paste300g sunca presata sau... articol complet
Dulceata de gutui
Data:01.11.2012Ingredinte:1 kg gutui curatate(fara samburi)1 kg de zahar800 ml apasucul de la o lamaieMod de... articol complet
Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza
Data:31.10.2012Ingrediente:Aluat:4 cartofi fierti in coaja1 ousarefaina cat cuprinde.Umplutura:300g branza de... articol complet
Prajitura Mihaela(cu nuca de cocos)
Data:30.10.2012Aceasta minunata prajtura (ce imi poarta numele:)) am gasit-o pe blogul Cristinei... articol complet
Zacusca
Data:28.10.2012Ingrediente: 5 kg vinete5 kg gogosari2 kg ceapa1 kg morcov1 l bullion1 l uleisarepiper foi... articol complet
Chec cu zahar ars
Data:17.10.2012Aceasta reteta de chec, am mostenit-o de la bunica din partea... articol complet
Carnati in aluat
Data:17.10.2012Ingrediente:3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)300g foetaj patiserie congelatMod de... articol complet
Gogosar in sos de mustar
Data:15.10.2012Ingrediente:250 gr zahar5 kg gogosarsarepiper500 gr mustar250 ml otet250 ml ulei3 foi... articol complet
Crumble cu mere si stafide.
Data:15.10.2012Ingrediente:600g mere180g unt sau margarina+ o lingura pentru uns forma100g zahar1 lingurita... articol complet