Blogosfera culinara

Retetele lui SuperNico

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bine ati venit in bucatarie la Super Nico!

Tarta cu fructe, crema de vanilie si aluat fraged

Data:15.02.2014

Aluat: pt o tarta de marime potrivita250 g de faina,125 g de unt peste 82% grasime,  75 g... articol complet

Pastrav “en papilotte”

Data:15.02.2014

Ingrediente: 1 bucata de pastrav,½ de telina,1 ardei rosu,1 morcov,100 g de mazare,2... articol complet

Papanasi

Data:15.02.2014

Ingrediente:1 kg branza de vaci400 g de faina100 g zahar tos50 g zahar farin100 g de gris3 oua5 g... articol complet

Ciorba de burta

Data:15.02.2014

Ciorba de burta1 os cu maduva  250-300 g,Punem la fiert osul la ora 10:00,Lasam sa... articol complet

Tort Cora cu mousse de ciocolata si bezea

Data:12.12.2013

Blat: 10 oua, 250 g de zahar, 5 linguri de apa, 2.5 linguri de ulei, 320 g de... articol complet

Black Forest / Foret Noit / Padurea Neagra

Data:17.11.2013

Black Forest / Foret Noit / Padurea NeagraBlat:    10 oua,   ... articol complet

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Data:27.10.2013

2 prepelite (200g x 2 bucati),6 cartofi potriviti,200 g de mazare,2 bucati de morcovi,2 cepe,1... articol complet

Chocolate Fondant / White chocolate fondant

Data:04.09.2013

Ingrediente pentru 6-8 portii 240 g de ciocolata cuvertura 70% 120 g de unt 82% 4 oua 60 g de... articol complet

Tort Souflle-Surprisse

Data:02.09.2013

Blat: 10 oua 250 g de zahar 5 linguri de apa... articol complet

Tort Tina (cu mousse de ciocolata si bezea)

Data:02.09.2013

Tort Tina (cu mousse de ciocolata si bezea)Blat:    8... articol complet

Tort ecler cu fructe si ciocolata

Data:02.09.2013

Se face un aluat oparit, ca pentru ecler, dupa cum urmeaza: 100 ml ulei 200 ml apa 200 g faina 5... articol complet

Black Forest / Foret Noire / Padurea Neagra

Data:02.09.2013

Blat: 10 oua 250 g zahar 5 linguri de apa 2.5... articol complet

Drob de miel in praz

Data:28.06.2013

Ingrediente:2 bucati ficat,2 bucati rinichi,1 bojog,1 inima,1 kg de carne de miel,3 legaturi... articol complet

Savarine pentru 10 bucati / 120 g/bucata

Data:28.06.2013

Aluat:220 g de faina,15 g drojdie proaspata,200 ml de lapte,20 g de zahar,1 ou,30 ml de... articol complet

Cotlet de berbecut cu orez, spanac si chips de migdale

Data:26.06.2013

2 bucati cotlet de berbecut 100 g de baby spanac 60 g de orez 1 sfecla mica prefiarta 60 g de... articol complet

Tarta cu mere

Data:24.06.2013

Blat:200 g faina,200 g unt,Sare, zahar,Oua,Umplutura:395 ml de lapte condensat,3 galbenusuri,4... articol complet

Cotlet de berbecut cu cartofi cu rozmarin si sos de verdeturi

Data:25.05.2013

2 bucati de cotlet, 150 g de cartofi(cantitate bruta, inainte de curatare), Cimbru, Sare cu gust... articol complet

Rulada de porc cu cartofi cu rozmarin

Data:13.04.2013

Pentru umplutura: 2 cepe rosii, 150 g de bacon afumat, 4 mere, 200 g de prume afumate, 50 g de... articol complet

Biban de mare cu legume la gratar si sos tartar

Data:13.04.2013

1 biban 400 g, ½ de vanata, ½ de dovlecel, 1 rosie, 1 ceapa, 10 g de capere, 2-3 castraveti... articol complet

Orez cu naut

Data:07.04.2013

125 g de orez, 150 g de naut 50 ml vin alb, 100 ml de supa de legume, 2 catei de usturoi, 1... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]