Bine ati venit in bucatarie la Super Nico!
Iepure in sos alb
Data:03.09.2012Pentru marinada: 1,200 kg carne de iepure 0,5 litru vin alb 1 portocala 3 stelute de anason... articol complet
Crema de zahar ars a la Nicole
Data:23.08.2012500 ml de lapte 6 oua 250 g de zahar vanilie sau rom Amestecam ouale cu 150 g de zahar, pana se... articol complet
Scoici norvegiene(HA KAO) in sos tomat
Data:19.08.2012Aceasta este o reteta norvegiana, scoicile sunt din Vietnam, ambalate in Germania si preparate in... articol complet
File de cod Alb cu sos meunier
Data:29.07.2012Ingrediente: 1 bucata file de cod ½ de rosie 2 felii de bacon 2 felii de cascaval ½ de ceapa 1... articol complet
Prajitura Anca (sau prajitura cu visine reinventata)
Data:29.07.2012Ingrediente: 3-4 oua 300 g de zahar tos semintele de la o pastaie de vanilie 300 ml ulei 300 g de... articol complet
Ceafa de porc cu piure tricolor si reductie de acetto balsamico
Data:16.07.2012400 g ceafa de porc 200 g morcovi 100 g telina 100 g de spanac ulei unt nucsoara curry 15-20 g... articol complet
Rulou de salau in foaie de orez servit cu garnitura de dovlecei, baby morcovi si baby pastarnac sote
Data:16.07.20122 bucati fileuri salau 2 foi de orez ½ de grapefruit 2 oua de prepelita ½ morcov 2 baby morcovi... articol complet
Supa de rosii a la Nico
Data:16.07.2012500g de rosii 2 ardei grasi 1 morcov ½ de telina ½ fir de praz 1 ceapa 1 catel de usturoi 3... articol complet
Sufleu de vanilie pentru 10 persoane
Data:08.07.2012Ingrediente: 12 Oua 250 g de zahar 10 g zahar vanilat 200 g de faina 1 litru de lapte 2-3 fiole... articol complet
Placinta de mere(libaneza)
Data:07.07.20121 kg de mere romanesti nu foarte zemoase 450 g de faina 200 g de unt 10-15 g de scortisoara 150 g... articol complet
Creveti serviti cu mamaliga neagra si duo de dressinguri(usturoi si fructe de padure)
Data:07.07.201214 creveti 4 catei de usturoi 50 ml vi alb sare, piper alb 100-150 g de malai 1-2 pliculete de... articol complet
Evantai de mere calde pentru 10 portii
Data:06.07.20121 kg de mere 150 g de zahar 200 g de unt 50 g de cognac 150 g vanilie inghetata / sau crema de... articol complet
Quique Lorainne pentru 10 portii
Data:04.07.2012Aluat: 400 g de faina 200 g de unt 2 oua intregi sare si putina apa Se cerne faina, se amesteca... articol complet
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez
Data:04.07.2012200 g pulpa pui 30 g de telina 30 g de morcov 30 g ceapa 20 g de ciuperci 100 ml de unt sare,... articol complet
Peste la cuptor in crusta de susan bicolor servit cu orez negru si lamaie
Data:03.07.2012Ingrediente: 500 g file de cod alb Alaska 140 g de iart 100 g pesmet 15 g de pesmet alb si negru... articol complet
Cotlet de porc servit cu piure de mazare si coulis de ardei rosu
Data:02.07.2012Ingrediente: 120 g de cotlet de porc 150 g de mazare 1 ardei gras rosu 100 g de ficatei de... articol complet
Creveti cu rizzoto tricolor si sos de mazare
Data:02.07.2012Ingrediente: 250 g creveti Black Tiger 150 g de orez tricolor 10 g de curcuma 50 ml smantana... articol complet
Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei
Data:02.07.2012Ingrediente: 300 g piept de curcan 30 g de cascaval 150 g de dovlecei verdeturi aromate 75 g de... articol complet
Rulada din piept de pui in foi de placinta
Data:02.07.2012Ingrediente pentru 4 persoane: 750 g piept de pui 150 g carnat semiafumat 1 ou 500 g de foi de... articol complet
Periplu prin Oslo,
Data:02.06.2012Saptamana trecuta am trait o experienta care mi-a lasat o impresie destul de puternica, asupra a... articol complet