Ardei umpluți cu brânză și mărar sau cu cremă de brânză picantă – aperitiv
Data:29.12.2019Ardei umpluți cu brânză și mărar sau cu cremă de brânză picantă – aperitiv.... articol complet
Tort cu mousse de banane, caramel, frișcă și blat din albușuri cu nucă de cocos – Tort Caribic
Data:29.12.2019Tort cu mousse de banane, caramel, frișcă și blat din albușuri cu nucă de cocos – Tort... articol complet
Prăjitura Medovik cu foi cu miere și cremă de smântână
Data:28.12.2019Prăjitura Medovik cu foi cu miere și cremă de smântână. Rețeta de prăjitură rusească cu... articol complet
Prăjitura Marlenka cu cremă caramel, lapte condensat, nucă și foi cu miere
Data:27.12.2019Prăjitura Marlenka cu cremă caramel, lapte condensat, nucă și foi cu miere. Cum se face... articol complet
Șarlotă de portocale cu frișcă și pișcoturi rețeta de tort fără coacere
Data:26.12.2019Șarlotă de portocale cu frișcă și pișcoturi rețeta de tort fără coacere. Cum se face un... articol complet
Prăjitura beigli cu mac sau nucă la tavă rețeta fără rulare – nu crapă la copt!
Data:22.12.2019Prăjitura beigli cu mac sau nucă la tavă rețeta fără rulare – nu crapă la copt!... articol complet
Prăjitura baigli la tavă (nu ruladă) – rețeta de prăjitură de casă cu foi fragede și nucă
Data:22.12.2019Prăjitura baigli la tavă (nu ruladă) – rețeta de prăjitură de casă cu foi fragede... articol complet
Foi cu nucă și miere pentru prăjituri fragede – rețeta veche, simplă
Data:21.12.2019Foi cu nucă și miere pentru prăjituri fragede – rețeta veche, simplă. Cum se fac... articol complet
Kaiser de casă rețeta de piept de porc afumat, șunculiță sau costiță afumată
Data:20.12.2019Kaiser de casă rețeta de piept de porc afumat, șunculiță sau costiță afumată. Cum se face... articol complet
Rulouri de șuncă umplute cu cremă de hrean, salată de boeuf sau a la russe – aperitiv festiv
Data:20.12.2019Rulouri de șuncă umplute cu cremă de hrean, salată de boeuf sau a la russe – aperitiv... articol complet
Ruladă aperitiv cu șuncă și brânză rețeta simplă și rapidă
Data:19.12.2019Ruladă aperitiv cu șuncă și brânză rețeta simplă și rapidă. Cum se face o ruladă rece... articol complet
Cârnați Trandafir de casă rețeta de trandafiri tradiționali românești
Data:18.12.2019Cârnați Trandafir de casă rețeta de trandafiri tradiționali românești. Rețeta de... articol complet
Cârnăciori de bere preparați acasa rețeta de cârnați picanți cu cimbru și usturoi
Data:16.12.2019Cârnăciori de bere preparați acasa rețeta de cârnați picanți cu cimbru și usturoi. Cum se... articol complet
Cârnați cabanos de casă rețeta de cabanoși delicioși și naturali
Data:15.12.2019Cârnați cabanos de casă rețeta de cabanoși delicioși. Cum se fac cârnații cabanos acasă?... articol complet
Cozonac pufos cu smântână și cu multă umplutură de nucă, stafide, cacao
Data:14.12.2019Cozonac pufos cu smântână și cu multă umplutură de nucă, stafide, cacao. Rețeta de... articol complet
Tort Mozart cu ciocolată, alune, fistic, migdale și marțipan – rețeta de Mozarttorte
Data:13.12.2019Tort Mozart cu ciocolată, alune, fistic, migdale și marțipan – rețeta de Mozarttorte cu... articol complet
Chifteluțe cu maioneză și ceapă marinată sau murată – rețeta bucovineană
Data:12.12.2019Chifteluțe cu maioneză și ceapă marinată sau murată – rețeta bucovineană. Rețeta... articol complet
Șuncă presată de casă din carne de curcan, pui sau altă pasăre – rețeta clasică
Data:11.12.2019Șuncă presată de casă din carne de curcan, pui sau altă pasăre – rețeta clasică.... articol complet
Cârnați de casă – tutorial – cum se fac cârnații? Rețeta și secretele cârnaților reușiți proaspeți sau afumați
Data:10.12.2019Cârnați de casă – tutorial – cum se fac cârnații? Rețeta și secretele... articol complet
Pastramă de piept și pulpe de rață, gâscă, curcan. Cum se face pastrama de pasăre, vită sau oaie?
Data:08.12.2019Pastramă de piept și pulpe de rață, gâscă, curcan. Cum se face pastrama de pasăre, vită... articol complet