Tort Richard cu foi de bezea cu nucă, alune și cremă de ciocolată – rețeta veche de familie
Data:29.11.2021Tort Richard cu foi de bezea cu nucă, alune și cremă de ciocolată – rețeta veche de... articol complet
Foi din bezea cu nucă sau alune (migdale) tip Richard (fără făină)
Data:28.11.2021Foi din bezea cu nucă sau alune (migdale) tip Richard (fără făină). Rețeta de foi de bezea... articol complet
Ciolan cu fasole și cele mai bune rețete tradiționale cu ciolan afumat sau crud
Data:27.11.2021Ciolan cu fasole și cele mai bune rețete tradiționale cu ciolan afumat sau crud. Fasole cu... articol complet
Fursecuri rugelach cu fructe confiate sau deshidratate și ciocolată – rețeta de cornulețe la metru
Data:27.11.2021Fursecuri rugelach cu fructe confiate sau deshidratate și ciocolată – rețeta de... articol complet
Budincă de fidea cu cremă de zahăr ars – rețeta de tăieței cu lapte și caramel la cuptor
Data:26.11.2021Budincă de fidea cu cremă de zahăr ars – rețeta de tăieței cu lapte și caramel la... articol complet
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală
Data:26.11.2021Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală.... articol complet
Cornulețe evreiești cu gem și nucă din aluat fraged cu cremă de brânză (rugelach)
Data:25.11.2021Cornulețe evreiești cu gem și nucă din aluat fraged cu cremă de brânză (rugelach). Rețeta... articol complet
Carne tocată în suc propriu la borcan – rețeta de conservă din pastă de cârnați ardelenești
Data:24.11.2021Carne tocată în suc propriu la borcan – rețeta de conservă din pastă de cârnați... articol complet
Sarmale în dovleac la cuptor – rețeta de bostan umplut cu sarmale
Data:24.11.2021Sarmale în dovleac la cuptor – rețeta de bostan umplut cu sarmale. Cum se face dovleac... articol complet
Cenușărese – rețeta de fursecuri de Rimetea umplute cu bezea și nucă sau Torockói hamuzsák
Data:23.11.2021Cenușărese – rețeta de fursecuri de Rimetea umplute cu bezea și nucă sau Torockói... articol complet
Umplutură de castane pentru friptura de curcan, gâscă, rață, pui sau coquelet
Data:22.11.2021Umplutură de castane pentru friptura de curcan, gâscă, rață, pui sau coquelet. Cum se face... articol complet
Plăcintă 8 cu brânză și cârnați – rețeta de ruladă despicată și răsucită
Data:20.11.2021Plăcintă 8 cu brânză și cârnați – rețeta de ruladă despicată și răsucită.... articol complet
Carne în suc propriu la borcan – rețeta de conservă naturală
Data:20.11.2021Carne în suc propriu la borcan – rețeta de conservă naturală. Bucăți de carne de porc... articol complet
Mazăre cu morcovi – rețeta simplă de garnitură
Data:19.11.2021Mazăre cu morcovi – rețeta simplă de garnitură. Sote de morcovi cu mazăre verde... articol complet
Supă de curcan cu fidea sau găluște de griș – rețeta de supă limpede
Data:18.11.2021Supă de curcan cu fidea sau găluște de griș – rețeta de supă limpede. Supă de... articol complet
Vol au vent cu cremă de brânză – rețeta de aperitiv festiv cu Gorgonzola
Data:18.11.2021Vol au vent cu cremă de brânză – rețeta de aperitiv festiv cu Gorgonzola. Amuse bouche... articol complet
Vol au vent de casă – rețeta de volovan din aluat foietaj
Data:17.11.2021Vol au vent de casă – rețeta de volovan din aluat foietaj. Cum se fac vol au vent? Cum se... articol complet
Șnițele cu sos de roșii și mozzarella – rețeta italiană de scaloppine alla pizzaiola
Data:16.11.2021Șnițele cu sos de roșii și mozzarella – rețeta italiană de scaloppine alla pizzaiola.... articol complet
Ciorbă de ciuperci cu legume și roșii – rețeta de post
Data:15.11.2021Ciorbă de ciuperci cu legume și roșii – rețeta de post. Ciorbă de legume cu ciuperci.... articol complet
Supă cremă de legume coapte și caramelizate la cuptor – rețeta de post sau cu parmezan
Data:12.11.2021Supă cremă de legume coapte și caramelizate la cuptor – rețeta de post sau cu parmezan.... articol complet