Mutabal – rețeta de salată orientală de vinete cu pastă de susan, iaurt și usturoi
Data:18.10.2022Mutabal – rețeta de salată orientală de vinete cu pastă de susan, iaurt și usturoi.... articol complet
Lichior de pere cu vanilie și zahăr brun – rețeta de casă
Data:06.10.2022Lichior de pere cu vanilie și zahăr brun – rețeta de casă. Cum se face lichiorul fin... articol complet
Gem de prune caramelizate la cuptor cu nucă, portocale, rom și arome de Crăciun (punci)
Data:04.10.2022Gem de prune caramelizate la cuptor cu nucă, portocale, rom și arome de Crăciun (punci). Cum... articol complet
Cremă de brânză feta sau telemea cu ardei copți și usturoi – rețeta grecească de htipiti
Data:02.10.2022Cremă de brânză feta sau telemea cu ardei copți și usturoi – rețeta grecească de... articol complet
Prăjitură fragedă cu pere și cremă frangipane de migdale – rețeta franțuzească
Data:01.10.2022Prăjitură fragedă cu pere și cremă frangipane de migdale – rețeta franțuzească.... articol complet
Ardei copți umpluți cu brânză (feta, telemea, caș) și gratinați la cuptor – rețeta grecească
Data:30.09.2022Ardei copți umpluți cu brânză (feta, telemea, caș) și gratinați la cuptor – rețeta... articol complet
Focaccia mille bolle (1000 de bule) cu usturoi și za’atar – rețeta simplă fără frământare
Data:29.09.2022Focaccia mille bolle (1000 de bule) cu usturoi și za’atar – rețeta simplă fără... articol complet
Ciuperci la borcan în saramură (fără oțet) – cum se conservă ciupercile pentru iarnă?
Data:28.09.2022Ciuperci la borcan în saramură (fără oțet) – cum se conservă ciupercile pentru... articol complet
Legume marinate în sos de muștar – rețeta de salată de murături la borcan, pentru iarnă
Data:28.09.2022Legume marinate în sos de muștar – rețeta de salată de murături la borcan, pentru... articol complet
Baba ganoush (ghanoush sau ghanouj) – rețeta de salată de vinete cu tahini și usturoi, în stil oriental
Data:27.09.2022Baba ganoush (ghanoush sau ghanouj) – rețeta de salată de vinete cu tahini și usturoi,... articol complet
Cum se congelează ciupercile de cultură sau de pădure (hribi, mânătărci sau pitoance, gălbiori, bureți domnești, crăițe sau roinițe etc)?
Data:26.09.2022Cum se congelează ciupercile de cultură sau de pădure (hribi, mânătărci sau gălbiori,... articol complet
Salată de morcovi rași cu iaurt și usturoi – rețeta turcească
Data:24.09.2022Salată de morcovi rași cu iaurt și usturoi – rețeta turcească de Yoğurtlu Havuç... articol complet
Hribi cu usturoi și pătrunjel verde, la tigaie – rețeta tradițională de mânătărci sau pitoance rumenite
Data:20.09.2022Hribi cu usturoi și pătrunjel verde, la tigaie – rețeta tradițională de mânătărci... articol complet
Tian franțuzesc – rețeta de legume gratinate la cuptor, cu sau fără brânză
Data:19.09.2022Tian franțuzesc – rețeta de legume gratinate la cuptor, cu sau fără brânză. Felii... articol complet
Sos picant de ardei iuți cu ardei copți, pentru iarnă – rețeta de sos chili dulceag-acrișor de casă
Data:18.09.2022Sos picant de ardei iuți cu ardei copți, pentru iarnă – rețeta de sos chili... articol complet
Mămăligă cremoasă cu smântână, lapte, unt și parmezan sau altă brânză
Data:07.09.2022Mămăligă cremoasă cu smântână, lapte, unt și parmezan sau altă brânză. Cremă de... articol complet
Gyros la cuptor, făcut acasă – rețeta grecească de turnuleț din felii de carne friptă, rumenită
Data:30.08.2022Gyros la cuptor, făcut acasă – rețeta grecească de turnuleț din felii de carne... articol complet
Lipii grecești sau turte pufoase, la tigaie – rețeta de pita grecească pentru gyros sau souvlaki
Data:29.08.2022Lipii grecești sau turte pufoase, la tigaie – rețeta de pita grecească pentru gyros sau... articol complet
Salată de ardei cu roșii, măsline și usturoi – rețeta de salsa mediteraneeană
Data:24.08.2022Salată de ardei cu roșii, măsline și usturoi – rețeta de salsa mediteraneeană. Cum se... articol complet
Galette cu prune și cremă frangipane de nucă cu unt – rețeta de tartă franțuzească rustică
Data:22.08.2022Galette cu prune și cremă frangipane de nucă cu unt – rețeta de tartă franțuzească... articol complet