Toamna07

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 27.04.2012

RETETE203
PRIETENI113
Retete / Paste

Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere

In Paste la 3 Feb 2014

Mod de preparare: Fierbem pastele al dente intr-o oala cu apa si sare. Intre timp,amestecam amidonul cu o lingura de apa,apoi adaugam sosul de soia si mierea;dam deoparte. Intr-o tigaie mare incingem putin ulei si dam focul mare.Adaugam carnea de porc si tinem pe foc pana se rumeneste...

Gnocchi cu sos de rosii,ciuperci si mozzarella

In Paste la 7 Iun 2013

Mod de preparare gnocchi: Amestecam toate ingredientele, framantam pana obtinem un aluat moale,elastic. Dam la rece pentru 30 de minute. Din acest aluat rupem bucatele mici din care formam suluri.Aceste suluri le taiem in parti de 5 cm..Aceste bucatele le trecem peste dintii unei...

Farfale cu bacon

In Farfalle la 11 Dec 2012

Fierbem pastele al dente in apa cu sare. Intr-o tigaie mare incingem putin ulei de masline si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi.Rumenim baconul la foc iute cateva minute dupa care turnam peste el vinul alb.Amestecam bine pana se evapora alcoolul din vin si se formeaza un sos subtire dar...

Spaghete cu lamaie

In Spaghete la 3 Dec 2012

Pastele se fierb pana devin al dente. Frecam peretii unui bol mare cu un catel de usturoi proaspat si zemos. Pregatim un dressing : uleiul de masline se amesteca cu zeama de lamaie,patrunjel tocat,3 linguri de parmezan ras,ardei iute tocat,sare si piper.Toate adaugate dupa gust. Pastele...

Trottole cu ton

In Paste la 4 Noi 2012

Mod de preparare: Fierbe pastele carliontate in apa clocotita cu sare si un strop de ulei,sa nu se lipeasca,pana devin al dente.Le scurgi si le treci rapid printr-un jet de apa rece. Curata ceapa ,tai-o marunt si caleste-o in putin ulei de masline.Stinge ceapa cu rosiile cuburi si pasata...

Salata de paste cu piept de pui si mango

In Penne la 13 Sep 2012

Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit) intr-o tigaie de teflon in cateva linguri de ulei de masline,la foc mediu.Se frige pe ambele parti cateva minute. Pastele se fierb al dente in apa cu sare si un strop de ulei.Se scurg si se trec prin jet de...

Spaghete tricolore cu ciuperci fripte

In Spaghete la 3 Sep 2012

Prima data, incingem o tigaie si aruncam pe fundul ei  un praf de sare de mare.Punem ciupercile spalate si uscate peste sare si lasam sa se friga la foc mic.Pentru un aspect mai placut lasam piciorusul ciupercii atasat. Ciupercile fripte le feliem,usturoiul se zdrobeste,ardeiul se taie...

Tortellini cu pui afumat si ciuperci

In Tortellini la 26 Iul 2012

Pentru inceput, fierbem pastele al dente in apa clocotita cu sare si un strop de ulei de masline. Intr-o tigaie incingem 3 linguri cu ulei de masline si punem la calit,la foc domol, ceapa taiata fin, pana se ingalbeneste;peste ea adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul . Iinvartim...

Cannelloni cu carne

In Cannelloni la 1 Iul 2012

Mod de preparare carne si umplerea pastelor : Intr-o tigaie mare incingem uleiul si punem la calit, la foc mic, ceapa tocata marunt, usturoiul curatat si zdrobit. Adaugam carnea si o lasam pana se rumeneste usor. Peste carne punem oregano, sare, piper, parmezan si 3 linguri de sos bechamel...

Spaghete cu fructe de mare

In Spaghete la 18 Iun 2012

Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider .Le trecem printr-un jet de apa si se scurg . Spaghetele le fierbem al-dente . Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la prajit patrunjelul si usturoiul tocate marunt . Stingem cu vin alb si lasam sa se evapore alcoolul ; adaugam...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 13.06.2015

Briose cu iaurt si nectarine

publicat la 03.06.2015

Inghetata de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]